Profiel

MATERIALEN VOOR INNOVATIE

BÖHLER is een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van gereedschapsstaal, snelstaal en speciale materialen. We hebben altijd vooropgelopen bij ontwikkelingen en zetten de standaard in de metallurgie. Het beste bewijs hiervan is ons assortiment van meer dan 200 soorten staal.
BÖHLER-staalsoorten worden in de meest uiteenlopende toepassingen gebruikt. Als dimensionaal stabiele gereedschappen voor het produceren van goederen, als koudwerk staalsoorten voor stansen, buigen en snijden, als warmwerkstaal voor drukgieten, of als high performance staal in vliegtuigen, in turbines voor energieproductie, in medische technologie, of in offshore olieproductie.
Nieuwe technologiën omnkeer op keer maximale prestaties te bereiken. Om een beslissend concurrentievoordeel te garanderen door middel van innovatie. Dit is hoe we onze klanten ondersteunen. En daar bovenop, een solide internationaal verkoop- en servicenetwerk dat ervoor zorgt dat onze slimme materialen en services overal ter wereld beschikbaar zijn.

Adresgegevens: voestalpine High Performance Metals B.V.
Divisie Böhler Belgie
Manta 11
9250 Waasmunster
Telefoon:

Fax:

 

 

 

Oprichtingsjaar:

 

1939

Bankrelaties: Deutsche Bank 26.54.26.715
Postbank 372300
Handelsregister nr.: 33057153  Amsterdam
BTW-nummer: NL-001413892B01

DE-296784919 (voor leveringen via onze vestiging in Duitsland)

Werknemer aantal: 8

Dochteronderneming
van:

voestalpine A.G., Linz, Oostenrijk.

Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.