Mechanische bewerking

Mechanische bewerking

De afdeling mechanische bewerking beschikt over medewerkers met jarenlange ervaring en deskundigheid in de staalbewerking. Er wordt 24/7 gewerkt in een 3-ploegendienst om in de mechanische bewerking opdrachten van enkelstuks, kleine- en middelgrote series op tijd af te handelen. Werkstukken van minder dan 1 kg tot 10 ton kunnen hier mechanisch worden bewerkt.

Tekening formats

De CNC-programma’s van de bewerkingsmachines worden met een system van TEBIS geprogrammeerd. Daardoor zijn wij in staat om met alle CAD-formats als bijvoorbeeld Step-, DXF- en Iges-files te werken.

Betrouwbaarheid en zekerheid

Onze eigen fabrieken zorgen voor een grote beschikbaarheid van materiaal in gelijkblijvende hoge kwaliteit en nauwe toleranties. Dit garandeert onze klanten een zo groot mogelijke zekerheid, snelle reactietijden en een hoge leverbetrouwbaarheid.

Machinepark

Tot het machinepark behoren onder anderen horizontale boormachines, 3-assige en 5-assige bewerkingscentra, langgat freescentra en slijpmachines. Het gebruik van de modernste machines zorgt voor de naleving van gespecificeerde tolerantiewaarden tot +/-0,01 mm en bespoedigt het hele productieproces.

Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.